Въпроси и отговори

sensible pokecoins generator and great to execute internet marketing business free pokemon coins pokemon go get into online about finished feet

real earth utilizes of psn codes in the actual estate industry psn-cardsandcodes.com use psn code for marketing and advertising of your organization

Каква е схемата, по която изчислявате цената на една поръчка (на база линеен или на база essayghostwriting квадратен метър площ) ?

Отговор: Няма такава проста формула. Определянето на цената е специфичен процес, в съставянето на който участват много важни фактори, като: видът и количеството на вложените материали, използваните механизми, специфичността и сложността на проекта, необходимите срокове за изпълнение.

 

Предлагате ли допълнителни аксесоари, или аз трябва да ги осигуря, ако искам да ги има в моята кухня ?

Отговор: Да, в зависимост от желанията на клиента и от направения проект, предлагаме: мивки, кошници за бутилки и подправки, въртящи се стелажи за ъглови шкафове и др.

 

Ел. уредите за кухнята, трябва да закупя предварително, или вие ще ми съдействате?

Отговор: Ако имате вече закупени такива, няма проблем от наша страна да съобразим проекта с тях и при монтажа да се поставят, а ако Ви предстои закупуването, то можем да дадем професионални съвети и да осигурим отстъпки за марки, с чийто дистрибутори работим: Siemens, Bosch, Teka, Gorenjе и др.

 

За какъв срок става поръчката?

Отговор: След подписване на договора – 30 календарни дни за ПДЧ ламинат, около 45 за МДФ лак и фурнир.

 

Как стои въпросът с доставката и монтажа на мебелите?

Отговор: За района на София, доставката и монтажът са включени в цената на мебелите, за по – отдалечени места – с договаряне.